Troubleshoot.ErrorMessages/nl

From Shareaza Wiki
Jump to: navigation, search

Algemene foutmeldingen

De meeste foutmeldingen worden veroorzaakt door conflicten met andere software. Als je veel foutmeldingen ziet, wordt het tijd om je PC een keer op te schonen. Laat eens een keer een virusscan en een scandisk lopen, en gebruik een Spyware scanner om je systeem daarop na te kijken, en verwijder elk kwaadaardig programma dat conflicten kan veroorzaken.

Je kunt de foutmelding ook in typen in Google - je bent vast niet de eerste die die foutmelding krijgt.

Dit programma heeft een illegale actie uitgevoerd en zal worden afgesloten

Dit is een algemene foutmelding van Windows die je laat weten dat er iets flink verkeerd is gegaan. Het is natuurlijk niet echt een informatieve boodschap. Ook deze melding wordt vaak veroorzaakt door conflicten met andere software, dus probeer andere programma's uit te schakelen en bekijk of je zo het programma dat de oorzaak is, kunt vinden. Als het regelmatig optreedt, en niet veroorzaakt schijnt te worden door andere programma's, kun je aan de hand van een DrWatson logging proberen uit te vinden wat er fout gaat. Als je er zelf niet uitkomt, kan je het logbestand zippen en op het juiste forum plaatsen.

Probleemoplossing

Probeer het op te lossen door Shareaza plugins uit te schakelen.

Geef je incomplete en completed mappen een andere naam en verwijder de library1.dat, library2.dat en tigerTree.dat bestanden in de map Shareaza. Shareaza kan crashen door een bepaald bestand in een van die mappen. Als Shareaza nu wel opstart, probeer dan eventueel uit te vinden welk bestand de moeilijkheden veroorzaakt door de bestanden in de map incomplete één voor één weer toe te voegen en dan weer Shareaza te starten. Dit kun je ook doen met je gedeelde mappen, voeg ze één voor één weer toe.